En eftermiddag langs kalvebod fælled, jeg sent vil glemme..

Idag bestemte jeg mig for at tage en tur ud omkring Sluseholmen. Jeg ankom ved 2 tiden, og bestemte mig for at give stykket langs Kalvebod fælled en chance. Jeg startede lidt efter togbroen, og her var vinden lige i ryggen af mig, så hvis jeg gik ned af den lille skrænt var der dejligt vindstille samtidig med at vandet længere ude stadig bar præg af vinden der målte ca. 8-9ms. Jeg arbejdede mig stille og roligt længere og længere væk fra broen, ud af. Jeg fiskede med en Salty 18grams i sort og rød, med lidt mere fart på, end jeg ellers har haft i de kolde perioder.

Kalvebodløbet en flot forårsdag

75cm havørred! Genudsat. 
Efter 2 timers fiskeri, uden at have set eller mærket nogen fisk, begyndte tvivlen at melde sig, jeg var  nu nået ud forbi bådhavnen. Kast for kast arbejdede jeg mig længere og længere, skulle dette være min ottende nultur i træk? Jeg lagde endnu et kast, og så skete der noget! Efter 4-5 omgange på hjulet kom et tungt hug for enden af linen, jeg gav et hårdt modhug, og stod nu med en stang der bøjede helt ned til korken. 30 meter ude rullede en fisk rundt i vandet et par sekunder, før den gik længere ned, jeg mærkede hurtigt at det var en fisk med god størrelse, så jeg lagde hårdt pres på fisken. Efter 3-4 minutter med et par udløb, kom en stor mørk bredside til syne, hold da op den var flot! Efter yderlige 3-4 minutter var fisken udtrættet og lagde sig på siden, jeg fik fisken helt ind og i det jeg skulle tage fat om fisken skar fiskens tænder min 0.12 fletline over! Jeg fik hurtigt et solidt greb om haleroden på fisken og trak den op på land og hold kæft en fisk! Den var meget farvet og der skulle handles hurtigt hvis den skulle overleve en genudsætning, derfor lagde jeg den forsigtigt i græsset og fik min enkelt krog hurtigt ud. Jeg skyndte mig at tage et par hurtige billeder ved siden af min stang så jeg senere kunne estimere længden, og satte herefter fisken ud igen. Fisken var 75cm og jeg skyder den til at veje omkring 5kg, hvilket helt sikkert er min største fisk til dato!


Jeg fiskede efterfølgende videre en halv times tid uden at mærke noget og besluttede så at drage hjemad. 

Kommentarer