Sluseholmen begynder at røre på sig!

I fredags tog jeg en tur ud til Slusehomen for at se om der var kommet gang i fiskeriet efter de kolde måneders Havørreder. Vandtemperaturen var omkring 7-8grader, vinden mellem 5 og 10m/s og strømmen gik stille og roligt ind mod byen. Det er lang tid siden jeg har været ved Sluseholmen så derfor var det en sand fornøjelse igen at fiske side om side med nogen af de dygtige og utroligt dedikerede fiskere der bruger flere hundrede timer ved Sluseholmen fra oktober til marts! Jeg selv havde fluestangen med for at teste en ny line; Rio Outbound Short. Linen er helt perfekt til fiskeriet omkring København netop pga. at den meget korte klump gør at man ikke skal bruge meget plads i bagkastet. Omkring middags tid begyndte vi at se Havørreder der steg ude midt i strømmen og tog føde til sig! Endelig er der fisk i sigte i det københavnske! Trods intenst fiskeri blev der ikke fanget noget før jeg tog hjem, og jeg må sige at jeg trods alt savnede min spinnestang som stod hjemme i lejligheden, jeg kunne simpelthen ikke nå ud til fisken.
Tiden er igen kommet til at der skal ligges seriøse mængder timer ind efter de flotte overspringere som denne plads producerer år efter år!

Til dem der ikke kender pladsen eller fiskeriet omkring København, kan jeg klart anbefale at smutte en tur forbi http://sundfisker.dk/kbh.html som har fine beskrivelser af forskellige pladser, f.eks. Sluseholmen eller Kalveboderne, som er værd at tjekke ud!

Kommentarer