Årets første tur

I fredags tog jeg årets første tur til Sluseholmen. Vejret var stadig varmt, og efter succesturen før jul var jeg positivt stemt på dagen! Den varme tid har skabt godt fiskeri i det meste af landet, og det er med at udnytte de gode forhold! Strømmen gik ud mod Køge bugt, og jeg fiskede lidt forskellige spots af i løbet af dagen. Omkring middagstid spottede jeg en ørred der flere gange viste sig i overfladen på den anden side af Sjællandsbroen, kun 5 meter fra bredden! Jeg kastede til fisken der befandt sig ca. 10meter opstrøms, men trods flere agnskift kunne jeg ikke få fisken i tale.


Ved to-tre tiden var jeg stadig på den anden side af broen, det er trods alt her jeg havde set fisk. Som sidst fiskede jeg langsomt og dybt med Salty wobleren i sort/rød og denne agn udløste igen igen et hug fra en ilter blank fisk på lidt under målet! I slutningen af fighten fik jeg et fint billede ved at filme lidt under vandet med mit kamera. Efter den flotte fisk havde fået friheden fortsatte jeg fiskeriet, og bare 15 minutter senere faldt et langt tungere hug! En flot farvet fisk på omkring 65cm vred sig dybt under overfladen og blev efter fin fight afkroget og nænsomt genudsat. Desværre kunne jeg konstatere at kameraet var løbet tør for strøm, øv! Men sikke en fisk, selvom blanke fisk er det ultimative bytte, kan man ikke komme uden om at dens gydedragt er fantastisk smuk! Bare 10minutter efter var endnu en fisk kroget, men efter den havde revet halvanden meter line af hjulet slap den, nej! Jeg nåede ikke at se fisken, men den var stærk!


Sikke en en dag!

Kommentarer