Hedensted Put and Take

Sommeren er skudt igang, og efterhånden er mine familiebesøg i Jylland altid lig med et par ture med fluestangen i Hedensted Put and Take. Udstyret er dejligt enkelt, en klasse 6 fluestang med flydende line, en bunke blande ørredfluer, og sidst men ikke mindst et par Polaroidbriller.


Når jeg er ved dette ørredvand er det "sigthfiskeriet" der dyrkes, hvor jeg flytter meget rundt og kaster til spottede ørreder i overfladen. Jeg har endnu ikke fundet frem til den ultimative flue, for det ender tit med at det er en ny flue der fanges på, jeg skifter tit flue!

En af søerne i Hedensted Put and Take
Idag gik der omkring en times tid før en grøn montanaflue kunne snyde en fin gennemsnitsørred i Hedensted. Fisken overraskede mig ved at hugge en meter fra land, for så at spytte fluen ud, og igen hugge efter jeg lod fluen dale! Efter en figth på kort line, med et par små udløb, kunne jeg kane fisken stille på land. Dalende fluer synes tit at udløse hugget, og her er fluer uden belastning mine favoritter, da de for det meste har et godt svæv i vandet. Hedensted Put and Take er desuden lavvandet mange steder, og det er sjællendt nødvendigt at skulle langt ned i vandsøjlen. Denne Put and Take, som består af 3 søer plus en børnesø kan desuden anbefales, der er altid pænt og rent, og selvom fiskene ikke er de pæneste, er der for det meste rimeligt med udsatte fisk. Der er gode faciliteter ved dette vand, med gode forhold til f.eks. rensning af fisk.
Søg "allansfiskeblog" på Instagram og følg med

Som noget nyt har jeg oprettet en Instagram bruger hvor jeg ligger billeder ud når jeg fisker, hvis man søger på "allansfiskeblog" kan man følge med!


Kommentarer