UL-fiskeri er fedt!

Ikke mere end to kast skal der til. Efter et par omgange på hjulet og et lille modhug, kan jeg mærke de små hidsige ryk i den spinkle stang. Fighten er kort, og den smukke lille aborre får hurtigt friheden igen - der er ikke noget bedre end at luske rundt med UL-stangen og fange små aborre mellem de høje bygninger i den danske sommer!Vi rykker os et par meter og begynder at kaste igen. Der går ikke lang tid før fem fisk følger min brors lille microwobler helt ind til stangspidsen, mens han nærmest hopper af iver for at få dem til at hugge - til stor underholdning for de forbigående. Vi er endnu engang på ægte "streetfishing", og i roligt sommertempo går jeg rundt og kaster micro-agn, fisket med tynde liner og små stænger. Efter et par minutter er endnu en flot lille aborre genudsat.  

Der skal ikke mere end et par gåture med polariserede solbriller, så opdager man at de mange vandhuller i København, særligt Amager og Ørestad, er fulde af små aborre. Her skal man ikke regne med en ny pr, eller lange nervepirrende fights. Istedet er der timevis af underholdning, hvor der hurtigt kan gå konkurrence i flest antal fisk, der har været oppe og hilse på. 

UL-fiskeriet handler ikke om den store, men blot om at snyde en fisk, betragte den og derefter se den ile tilbage mellem vandplanterne. Det kan kun anbefales!Kommentarer