På jagt efter havørreden

De seneste år har jeg i stor grad fokuseret på kysttorskene omkring Amager, og nydt godt at dette forholdsvist stabile fiskeri. Det har betydet at jeg ikke har brugt så meget tid på en af de fisk som ligger nærmest mit fiskehjerte, havørreden. Jeg elsker havørredfiskeri, og jeg har brugt nærmest uendelige timer på at jage den, både med fluestangen og spinnestangen.

København kan byde på et fantastisk fiskeri efter havørred, både på kysten på Amager eller ved Sluseholmen. Dette korte indlæg handler dog, om en tur til kysten efter havørreder på Sydsjælland. Jeg havde spinnestangen med, og for engang skyld havde jeg mit GoPro kamera spændt på maven, og det gav optagelser til en lille film jeg har klippet sammen. Turen gav fire havørreder, men kun den ene blev filmet.

Se med herunder.Kommentarer