Torskefiskeri ved Amager Strand

Kystfiskeriet efter torsk er godt igang. Den seneste måned har jeg oplevet rigtig godt fiskeri efter torsk ved Amagers kyst, f.eks. på en aftentur på et par timer, hvor over ti torsk faldt for mine kystblink. Forleden satte jeg mig for at se om der mon også var kysttorsk ved Amager Strand, og det var der. Området er perfekt til små aftenture, fordi der kan cykles direkte til hvor der fiskes.

Ved halv-otte tiden ankom jeg til strandparkens nordlige mole og begyndte fiskeriet med min lille UL-stang med et Mørasilda blink monteret. Vejret var helt fantastisk, med sol og næsten ingen vind. Jeg havde på fornemmelsen at torskene nok ville komme en smule senere ind til kysten her, da der ikke er mere en 2-4 meter dybt. Det viste sig at være rigtigt. Først ved 21 tiden overfaldt en fin stegetorsk mit blink lige efter det havde ramt vandet.

Vi var nogen stykker på pladsen, og flere fik torsk, så der er altså god chance for at få torsk ved Amager Strand for tiden - men husk at der ikke må fiskes her efter april måned pga. badesæson. Tjek reglerne for området her.

Der kan også fanges andet end torsk i området, tjek mit indlæg om havørredfiskeriet ved Amager Strand ved at trykke her. 

Kommentarer