Billigt Fiskegrej på Amager

Det seneste stykke tid er det ikke mine fangster der har præget bloggen, simpelthen fordi fiskeriet for mit vedkommende har stået alt for stille. Det skal der selvfølgelig snart laves om på! Til gengæld kan jeg annoncere at der for nyligt er åbnet en ny grejbutik tæt ved min bopæl på Amager. Indtil videre har der ikke været meget at komme efter på fiskebutik-fronten på Amager, men nu har Billigt Fiskegrej åbnet en afdeling på Amagerbrogade 197.

Butikkens koncept virker ret enkelt - fiskegrej skal ikke koste en formue, og derfor har de massere af billigt fiskegrej. Det er selvsagt at hylderne derfor ikke er fyldt med dyre kendte mærker, men istedet relativt ukendte mærker, som til gengæld er noget billigere!

I sidste uge var jeg selv en smut forbi butikken ,som i øvrigt deler lokaler med Powerplay, og grejudvalget ser ud til dække behovet til både kyst, sø og havfiskeriet.

Fiskeriet på Amager nu: 
Personligt har jeg ikke selv haft særligt godt fiskeri på det seneste. På denne tid af året, og et par måneder frem har jeg dog før haft fint fiskeri efter havørred ved området omkring Amager Strandpark. Læs f.eks. mit blogindlæg om området fra sidste April her.

Kystfiskeriet efter torsk begynder også snart. Sidste år begyndte jeg mit fiskeri efter kysttorsk i slutningen af marts på kysten af Øresund. Læs f.eks. mit blogindlæg om torskefiskeriet med let grej her.


Kommentarer